Weg met krommunicatie!

De HH-slotshow in het Vlaams Parlement

Hautekiet maakt tijdens de Heerlijk Helder-slotshow op vrijdag 3 april een eerste balans op van drie maanden strijd voor heldere communicatie.
Samen met de leden van het HH-panel bekijken we welke projecten er de voorbije maanden gerealiseerd werden, wie het label verdient en hoe we ook in de toekomst blijven strijden voor duidelijke communicatieHeerlijk Helder blijft ook na de slotshow bestaan: ook de komende maanden houdt Hautekiet de communicatie van overheden, bedrijven en organisaties in de gaten houden. Wie het goed doet, krijgt het HH-label. En voor wie hulp nodig heeft, blijft het panel ter beschikking staan.

Speeddate met het HH-panel

Heeft jouw bedrijf of organisatie hulp nodig om de communicatie te verbeteren? Schrijf je in voor een speeddate met iemand van het HH-panel en krijg advies op maat. Medewerkers van de Taaltelefoon, Wablieft, Bureau Klare Taal en de Taalunie maken tijd vrij om concrete voorbeelden uit te werken.

Schrijf je nu in

Kom naar de Heerlijk Helder-slotshow, op 3 april van 8 tot 10 uur live vanuit de Zuilenzaal in het Vlaams Parlement. Schrijf je in via onderstaand formulier.

Opgelet: omdat je identiteit gecontroleerd zal worden als je het Vlaams Parlement binnen gaat, is het belangrijk dat alle gegevens kloppen.

Schrijf je nu in via www.radio1.be.